Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ПОСЕТА ОД ПРЕСТАВНИКОТ НА СКИЕНТОЛОШКА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими во посета на КОВЗРГ, претставникот на Скиент

Прочитај повеќе

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - НОВ ПРОЕКТ НА КОВЗРГ

Под македонското небо е проект на КОВЗРГ за афирмирање на нашата религиска култура и културно насле

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО РЕИСУЛ УЛЕМА НА ИВЗ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со почитуваниот Реисул Улема н

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА СЕМЕЈСТВОТО ДРАГИШЕВСКИ ВО С. СТРНОВАЦ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети семејството Драгишевски во селото Стрновац,

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ ВМЧ. ГЕОРГИЈ“ ВО СТАРО НАГОРИЧАНЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети манастирот „Свети вмч. Георгиј“ во Старо На

Прочитај повеќе