Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ЈУБИЛЕЈНО 30-ТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ТЕХО“

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на јубилејното 30-то издание на македон

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ТЕТОВСКИОТ МУФТИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со тетовскиот муфтија Ќани

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА ВО ОХРИД ПО ПОВОД ЈУБИЛЕИТЕ НА МИТРОПОЛИТОТ Г. ТИМОТЕЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на јубилејната прослава во Охрид по пов

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ИВЗ И СРЕДБА СО РЕИСУЛ УЛЕМА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со Реисул Улема на ИВЗ х. хфз

Прочитај повеќе

ОНЛАЈН СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД 72 ГОДИШНИНАТА ОД ОСНОВАЊЕТО НА НР КИНА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на пригодната онлајн свеченост по повод

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТА НА УКРАИНА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ја прими и оствари средба со амбасадорката на Украи

Прочитај повеќе