Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА НА СЛАВАТА НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ“ ВО КРИВА ПАЛАНКА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод празникот посветен на светиот Јоаким Осогов

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ: СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ СОТИРОВСКИ СО ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СВЕТС

Сотировски – Шеик Ал Исса : Преку отворена соработка и меѓусебно запознавање до силно глобално опш

Прочитај повеќе

ПРЕЧЕК НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА МУСЛИМАНСКАТА СВЕТСКА ЛИГА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски на скопскиот аеродром го пречека Генерален секретар

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ВАЛААМСКИОТ МАНАСТИР ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА АРХИМАНДРИТОТ ОТЕЦ МЕТОДИЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до игуменот на Валаамскио

Прочитај повеќе

ЗАПОЧНА 28-МОТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА ИНТЕРПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА ПРАВОСЛАВИЕТО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски како член на македонската делегација во Крит го запо

Прочитај повеќе