Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПРОСЛАВА ЗА СВЕТИ ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на прославата на Денот на градот Струми

Прочитај повеќе

ПРЕМИЕРА НА ФИЛМОТ „БОЖЈИ ЧОВЕК“

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на премиерното прикажување на филмот „Б

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖАН ЦРКОВНО-ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на богослуженијата во Соборниот храм по п

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

СЕДНИЦА НА ОПЕРАТИВНО ТЕЛО НА ВЛАДАТА ЗА РАЗВОЈ НА КОНЦЕПТОТ ЗА ЕДНО ОПШТЕСТВО И ИНТЕРКУЛТУРАЛИЗАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на редовна седница на Постојаното опера

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе