Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА НА ВЕРСКИТЕ ЛИДЕРИ И ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ

„ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ МЕРКИТЕ И ДА ПРАЗНУВАМЕ ОДГОВОРНО“

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ ГОСТУВАШЕ ВО ЕМИСИЈАТА УТРИНСКИ БРИФИНГ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна

Прочитај повеќе

ЗАУПОКОЕНА ЛИТУРГИЈА И ОПЕЛО НА УПОКОЕНИОТ МИТРОПОЛИТ ГОРАЗД

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Заупокоената литургија и на опелото

Прочитај повеќе

СОЧУСТВО ДО МПЦ-ОА ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА ПОРАНЕШНИОТ МИТРОПОЛИТ ЕВРОПСКИ ГОРАЗД

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до МПЦ-ОА поради упокојув

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА ПО ПОВОД СМРТТА НА ПАСТОРОТ МИРЧО АНДРЕЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Евангелска црква по по

Прочитај повеќе

БОЖИЌНА МИСА ВО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Божиќната миса во Катедралата „Пресв

Прочитај повеќе