Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ОНЛАЈН КОМЕМОРАТИВНО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 27 ЈАНУАРИ - МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН ЗА СЕЌАВАЊЕ НА ХОЛОКАУСТОТ НА Е

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на онлјан комеморативното одбележување

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ПРИПАДНИЦИТЕ НА СРПСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВЕТИ САВА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до припадниците на Српск

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО ДЕКАНИТЕ НА ТЕОЛОШКИТЕ ФАКУЛТЕТИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со деканите на Теолошките фак

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ПРОМОЦИЈА И ПОДДРШКА НА ТУРИЗМОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со Директорот на Агенцијата за

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО НОВОИЗБРАНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со новоизбраниот претседате

Прочитај повеќе

УВИД НА ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО НЕРЕШКИОТ МАНАСТИР „СВЕТИ ВМЧ. ПАНТЕЛЕЈМОН“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на увидот од страна на владините претст

Прочитај повеќе