Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ЗАМИНА ВО ПЕНЗИЈА РАКОВОДИТЕЛКАТА НА СЕКТОР ВО КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски заедно со вработените и го честитаа заминувањето во п

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО В.Д. РЕИСУЛ УЛЕМА Х. ХФЗ. ШАЌИР ЕФ. ФЕТАХУ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со в.д. Реисул Улема х. хфз. Шаќир еф.

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ВЕЧНОТО ПОЧИВАЛИШТЕ НА МИТРОПОЛИТОТ КИРИЛ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети вечното почивалиште на упокоениот Митрополи

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО НОВОИЗБРАНИОТ МИТРОПОЛИТ Г. ГРИГОРИЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со новоизбраниот Митрополит г. Григори

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО РЕГИОНАЛНИОТ СТАРЕШИНА НА НОВОАПОСТОЛСКА ЦРКВА Г-ДИН СТОЈАН МАНЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими регионалниот старешина на Новоапостолската ц

Прочитај повеќе

ПОВТОРНО ГОСТУВАЊЕ ВО ЕМИСИЈАТА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски уште еднаш гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“

Прочитај повеќе