Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

РАБОТНА СРЕДБА СО МИТРОПОЛИТОТ КУМАНОВСКО-ОСОГОВСКИ Г. ГРИГОРИЈ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со Кумановско-осоговскиот мит

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ПОРАНЕШНИОТ И ИДНИОТ АМБАСАДОР ВО ВАТИКАН

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оддржа работен ручек со поранешниот и идниот амбасадо

Прочитај повеќе

29-ТО ИЗДАНИЕ НА ТЕХО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на 29-тото издание на Меѓународниот хор

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ОПШТИНА ДЕБАР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски беше во работна посета на општина Дебар и регионот, к

Прочитај повеќе

ПОЛАГАЊЕ НА ЦВЕЌЕ ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ПАДНАТИТЕ ПАРТИЗАНИ ВО ТРНИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод јубилејот 76 години од масакарот во с. Бели

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО СРПСКИОТ ПАТРИЈАРХ Г. Г. ИРИНЕЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Неговата Светост Српск

Прочитај повеќе