Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТРАДИЦИОНАЛЕН ПРИЕМ „БАЈРАМСКА БАКЛАВА“

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на традиционалниот прием „Бајрамска бак

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА ЛИТУРГИЈА ВО СОБОРНИОТ ХРАМ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Велигденската литургија во Соборниот

Прочитај повеќе

ВОСКРЕСНА ПОЛУНОЌНИЦА ВО ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Воскресната полуноќна богослужба во

Прочитај повеќе

ПРЕЧЕК НА БЛАГОДАТНИОТ ОГАН

Благодатниот оган и оваа година пристигна во нашата земја

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МПЦ-ОА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовит

Прочитај повеќе