Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

БЛАГОДАРСТВЕН ГОВОР ВО ИМЕ НА СИТЕ ДОБИТНИЦИ ОД СТРАНА НА ПРОТОЈЕРЕЈ-СТАВРОФОР Г-ДИН СПАСЕ СТЕФАНО

По доделувањето на признанијата, наградениот ставрофорен протопрезвитер отец Спасе Стефановски се о

Прочитај повеќе

ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ЈА ОДБЕЛЕЖА ХАНУКА - ПРАЗНИКОТ НА ЧУДОТО И СВЕТЛИНАТА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на одбележувањето на празникот Ханука

Прочитај повеќе

НОВАТА РЕАЛНОСТ ВО УЧИЛИШТАТА - СОЗДАВАЊЕ НА МОЖНОСТИ СО ИНОВАЦИИ И ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на конференцијата на тема: „Новата реал

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВОДАЧИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ СПОМЕНАТИ ВО УСТАВОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски во Архиепископската резиденција присуствуваше на сре

Прочитај повеќе

ГОВОР НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ НА СВЕЧЕНАТА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД ЦРКОВНО-ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМ

Говор на Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г-дин

Прочитај повеќе

ТРАДИЦИОНАЛНА СВЕТИКЛИМЕНТОВА СВЕЧЕНА АКАДЕМИЈА

Како дел од овогодинешната торжествена прослава на црковно-државниот празник Свети Климент Охридски

Прочитај повеќе