Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО В.Д. АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА РОМАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со в. д. Амбасадорот на Републ

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети Лешочкиот манастир

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ДОДЕЛУВАЊЕ НА МЕНШУРАТА НА НОВИОТ РЕИСУЛ-УЛЕМА НА ИВЗ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на доделувањето на меншурата на новоизб

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР И УВИД ВО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ИНИЦИРАНИТЕ ПРОЕКТИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски беше во посета на Лешочкиот манастир, каде што период

Прочитај повеќе