Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МУЛТИКОНФЕСИОНАЛНИОТ КАЛЕНДАР ЗА 2022 ГОДИНА

Во издание на КОВЗРГ излезе од печат мултиконфесионалниот календар за новата 2022 година.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕКАНОТ НА ФИЛОЗОФСКИОТ ФАКУЛТЕТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со проф. д-р Ратко Дуев, декан на Фило

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ИНСТИТУТОТ ЗА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со д-р Елена Јованова Грујовска, дирек

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА СПОМЕНОТ НА СВЕТИ ГАВРИЛ СВЕТОГОРЕЦ, ЕПИСКОП ВЕЛИЧКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на чествувањето на споменот на светиот

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе