Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТРАДИЦИОНАЛЕН ПРИЕМ ВО СКОПСКАТА БИСКУПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Министерот за внатрешни работи г-дин Оливер Спасовски и Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировс

Прочитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА ВОСКРЕСНА ЛИТУРГИЈА ВО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА „ПРЕСВЕТО СРЦЕ ИСУСОВО“

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г-дин Даријан С

Прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА „ВОЗВИШУВАЊЕ“

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на отворањето на изложбата „Возвишување

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод празникот Велигден упати телеграма со чести

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ПЕСАХ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

ПРЕМИЕРА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „1000 ГОДИНИ СВЕДОК НА СВЕТЛИНАТА“

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г-дин Даријан С

Прочитај повеќе