Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ONLINE СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА НВО СЕКТОРОТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА СОРАБОТКА ВО ПРОЕКТОТ „ПАТОТ КОН О

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари online средба со претставници на НВО секторот

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖАН 27 ЈАНУАРИ - МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА СЕЌАВАЊЕ НА ХОЛОКАУСТОТ

Денес светот се сеќава на жртвите на холокаустот врз Евреите, најгрозоморниот чин во човековата ист

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО РАКОВОДСТВОТО НА НАЦИОНАЛНИОТ КОМИТЕТ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА НАСИЛЕН ЕКСТРЕМИЗАМ И БОРБА ПРОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со раководството на Национални

Прочитај повеќе

СЕ ОДРЖА НАСТАНОТ „МАКЕДОНИЈА ЗА АФРИКА“

Во организација на Евангелската црква, а под покровителство на КОВЗРГ се одржа настанот „Македонија

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СПОМЕНОТ НА ПРВИОТ ВЕРСКИ РЕФЕРЕНТ ВЕЉО МАНЧЕВСКИ

КОВЗРГ во соработка со МПЦ-ОА со панихида и полагање на цвеќе на гробното почивалиште пригодно ја о

Прочитај повеќе

НАЈАВА ЗА НАСТАН

Македонија за Африка - хуманитарен настан за претставување и испраќање на македонските мисионери во

Прочитај повеќе