Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПРОЕКЦИЈА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ „СВЕДОК НА СВЕТЛИНАТА“ ВО ПОКРОВИТЕЛСТВО НА КОВЗРГ ВО ВАТИКАН

Ќе се одржи проекција на документарниот филм „Сведок на Светлината“ во покровителство на КОВЗРГ во

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ СО КАРДИНАЛОТ КУРТ КОХ ВО ВАТИКАН

СООПШТЕНИЕ: Средба на директорот Сотировски со Кардиналот Курт Кох во Ватикан

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО Д-Р КИШАН МАНОЧА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со д-р Кишан Маноча, раководител на д

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО Г-ДИН RT HON LORD PICKLES, СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК НА ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ЗА ПОСТ-ХОЛОКАУСТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со г-дин Rt Hon Lord Pickles, специја

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ СВЕТИ АТАНАСИЈ ВЕЛИКИ ВО БРВЕНИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на прославата на празникот посветен на

Прочитај повеќе

ПОМЕН НА ПРВИОТ ВЕРСКИ РЕФЕРЕНТ ВЕЉО МАНЧЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на панихидата во чест на Вељо (Велјан)

Прочитај повеќе