Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ: САМО СО ЗАЕДНИЧКИ СИЛИ И СОЛИДАРНИ МОЖЕМЕ ПОЛЕСНО ДА ПОМИНЕМЕ НИЗ ВРЕМИЊ

Претседателот Стево Пендаровски вечерва се обрати на предновогодишниот прием насловен „Вера посилна

Прочитај повеќе

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОМИСИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ И РЕЛИГИОЗНИ ГРУПИ (КОВЗРГ) СЕ ОДРЖА Т

Се одржа традиционалниот Свечен предновогодишен прием на КОВЗРГ.

Прочитај повеќе

ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ЈА ОДБЕЛЕЖА ХАНУКА - ПРАЗНИКОТ НА ЧУДОТО И СВЕТЛИНАТА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на одбележувањето на празникот Ханука

Прочитај повеќе

НОВАТА РЕАЛНОСТ ВО УЧИЛИШТАТА - СОЗДАВАЊЕ НА МОЖНОСТИ СО ИНОВАЦИИ И ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на конференцијата на тема: „Новата реал

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВОДАЧИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ СПОМЕНАТИ ВО УСТАВОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски во Архиепископската резиденција присуствуваше на сре

Прочитај повеќе