Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ЗБОГУМ ЗА СТАВРОФОРНИОТ ПРОТОПРЕЗВИТЕР ПРОФ. Д-Р ЈОВАН ТАКОВСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски изрази сочуство по повод смртта на отец Јован Таковск

Прочитај повеќе

ВОСКРЕСНА ЛИТУРГИЈА ВО СОБОРНИОТ ХРАМ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Воскресната литургија во Соборниот

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКАТА ДРЖАВНА И ЦРКОВНА ДЕЛЕГАЦИЈА ГО ПРЕВЗЕМА БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ЗА ВЕРНИЦИТЕ НА

Оваа година, за прв пат, македонско државно-црковна делегација присуствуваше на официјалната церемо

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА ВОСКРЕСНА ЛИТУРГИЈА ВО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА „ПРЕСВЕТО СРЦЕ ИСУСОВО“

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г-дин Даријан С

Прочитај повеќе