Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈА АРГУМЕНТ ПЛУС НА ТВ 24 ВЕСТИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Аргумент плус“ на ТВ 24 вести

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ

Соопштение до медиумите

Прочитај повеќе

НАЈАВА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „МОМЧЕТО ВО ПРУГАСТИ ПИЖАМИ“

КОВЗРГ и ЕЗРМ Ве покануваат на прикажувањето на театарската претстава „Момчето со пругасти пижами“

Прочитај повеќе

СЕ ОДРЖА СВЕЧЕНАТА АКАДЕМИЈА ПО ПОВОД „80 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА ВЕРСКОТО ПОВЕРЕНСТВО ПРИ ГЛАВНИО

Во организација на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) се одржа С

Прочитај повеќе