Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОМИСИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ И РЕЛИГИОЗНИ ГРУПИ (КОВЗРГ) СЕ ОДРЖА Т

Се одржа традиционалниот Свечен предновогодишен прием на КОВЗРГ.

Прочитај повеќе

ПО ПЕТТИ ПАТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПЛАНИНАРСКО-РЕКРЕАТИВНАТА АКЦИЈА „МИЛЕНИУМСКА ПАТЕКА“

Планинарскиот клуб „Јелак “, во соработка со Комисијата за односи со верски заедници и религиозни г

Прочитај повеќе

ПОРАКА ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати порака до раководството и верниците на Еврејска

Прочитај повеќе

СЕ ОДРЖА ТРИБИНАТА „КАКО ДА СЕ РАДУВАМЕ ВО ВРЕМЕ НА КРИЗИ?“

Трибина на КОВЗРГ: Теологијата и верата треба да бидат поткрепа за современиот човек

Прочитај повеќе

ЗАЕДНИЧКА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ

Соопштение за заедничка хуманитарна акција на црквите и верските заедници

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА ДО ЕЗРМ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РОШ ХАШАНА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе