Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ИЗЈАВА ЗА МЕДИУМИТЕ

На барање на медиумите Комисијата за односи со верските заедници во врска со спроведениот попис на

Прочитај повеќе

ВЛАДАТА ЈА УСВОИ ПРВАТА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ВЕРСКИОТ ТУРИЗАМ И ПОДДРШКА НА АКТИВНИТЕ МАНАСТИРИ

Владата ја усвои првата Стратегија за развој на верскиот туризам и поддршка на активните манастири

Прочитај повеќе

ИЗЈАВА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ЗА МИА

Стереотипите и прерасудите последица на стравот од непознатото, поголема толеранција кон другиот

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈАТА „360 СТЕПЕНИ“ НА ТВ АЛСАТ

Директорот на КОВЗРГ гостуваше во дебатната емисија „360 степени“ на ТВ Алсат. (ВИДЕО) За реакциите

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРИСУСТВО НА „ЕВРЕЈСКА ГРУПА“ ВО КУМАНОВО

СООПШТЕНИЕ

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе