Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ: СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ СОТИРОВСКИ СО ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СВЕТС

Сотировски – Шеик Ал Исса : Преку отворена соработка и меѓусебно запознавање до силно глобално опш

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ВАЛААМСКИОТ МАНАСТИР ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА АРХИМАНДРИТОТ ОТЕЦ МЕТОДИЈ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до игуменот на Валаамскио

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ЈУБИЛЕЈОТ 250 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ - ТЕТОЕЦ

На 1 јули ќе се одбележат 250 години од раѓањето на просветителот, народниот учител и игумен Лешочк

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКА ЦРКОВНО-ДРЖАВНА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНИ НА ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО РИМ

Македонска црковно-државна делегација утрово имаше поклонение на гробот на свети Кирил во Рим

Прочитај повеќе