Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

СРЕДБА НА ВЕРСКИТЕ ЛИДЕРИ И ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ

„ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ МЕРКИТЕ И ДА ПРАЗНУВАМЕ ОДГОВОРНО“

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ ГОСТУВАШЕ ВО ЕМИСИЈАТА УТРИНСКИ БРИФИНГ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна

Прочитај повеќе

СОЧУСТВО ДО МПЦ-ОА ПО ПОВОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА ПОРАНЕШНИОТ МИТРОПОЛИТ ЕВРОПСКИ ГОРАЗД

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до МПЦ-ОА поради упокојув

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ЕВАНГЕЛСКА ЦРКВА ПО ПОВОД СМРТТА НА ПАСТОРОТ МИРЧО АНДРЕЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Евангелска црква по по

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ПОД МАКЕДОНСКОТО НЕБО - НОВ ПРОЕКТ НА КОВЗРГ

Под македонското небо е проект на КОВЗРГ за афирмирање на нашата религиска култура и културно насле

Прочитај повеќе