Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ПОБАРА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА ЗАКОП ВО СЕМЕЈНА ГРОБНИЦА ВО ТЕТОВО И ГОСТИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски побара овозможување на правото на закоп во семејна г

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ХРИСТИЈАНСКО-ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ВЕРНИЦИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПРОТЕСТАНТСКАТА РЕФ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г. Даријан Соти

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА МОНСИЊОР АНТУН ЦИРИМОТИЌ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до бискупот на Ктоличкат

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ ВО ДНЕВНИКОТ НА СИТЕЛ ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во Дневникот на Сител ТВ.

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Верските субјекти се приклучуваат кон Апелот за почитување на мерките против КОВИД - 19

Прочитај повеќе

АПЕЛ

Комисијата за односи со верските заедници, апелира до граѓаните да ги чествуваат православните праз

Прочитај повеќе