Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖИ ЈУБИЛЕЈОТ 250 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КИРИЛ ПЕЈЧИНОВИЌ - ТЕТОЕЦ

На 1 јули ќе се одбележат 250 години од раѓањето на просветителот, народниот учител и игумен Лешочк

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКА ЦРКОВНО-ДРЖАВНА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНИ НА ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО РИМ

Македонска црковно-државна делегација утрово имаше поклонение на гробот на свети Кирил во Рим

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ПРИСТИГНА ВО ДРЖАВАТА

Благодатниот оган од Ерусалим пристигна во македонските храмови.

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ПРАВОСЛАВНАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовит

Прочитај повеќе