Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ЕМИСИЈАТА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“ НА СЛОБОДНА ТВ

Сотировски: Мудроста на Синодот се докажа, сега е прашање кога и како МПЦ-ОА ќе стаса до автокефали

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈАТА „ТОП ТЕМА“ НА ТВ ТЕЛМА

Директорот на КОВЗРГ гостуваше во дебатната емисија „Топ тема“ на ТВ Телма, каде се анализираше пра

Прочитај повеќе

ЧЕСТИТКА ДО МПЦ-ОА ЗА ПРИЗНАВАЊЕТО И ПРИМАЊЕТО ВО КАНОНСКО ЕДИНСТВО

Соопштение до медиумите и јавноста

Прочитај повеќе

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ИСТОРИСКА ПОСЕТА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ – ПРВО МАКЕДОНСКО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ПАПАТА

Денеска Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи (КОВЗРГ) во соработка со Ка

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈА

Најава на настан

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе