Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Соопштение во врска со актуелностите околу меѓународната активност на МПЦ-ОА

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ ВО ЕМИСИЈАТА „МАКЕДОНИЈА НАУТРО“ НА МРТ 1

Директорот на КОВЗРГ гостуваше во емисија „Македонија наутро“ на МРТ 1

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ЕМИСИЈАТА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“ НА СЛОБОДНА ТВ

Сотировски: Мудроста на Синодот се докажа, сега е прашање кога и како МПЦ-ОА ќе стаса до автокефали

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈАТА „ТОП ТЕМА“ НА ТВ ТЕЛМА

Директорот на КОВЗРГ гостуваше во дебатната емисија „Топ тема“ на ТВ Телма, каде се анализираше пра

Прочитај повеќе

ЧЕСТИТКА ДО МПЦ-ОА ЗА ПРИЗНАВАЊЕТО И ПРИМАЊЕТО ВО КАНОНСКО ЕДИНСТВО

Соопштение до медиумите и јавноста

Прочитај повеќе

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ИСТОРИСКА ПОСЕТА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ – ПРВО МАКЕДОНСКО ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ПАПАТА

Денеска Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи (КОВЗРГ) во соработка со Ка

Прочитај повеќе