Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МОНОГРАФИЈАТА „ВОЗОБНОВИТЕЛОТ“

Во издание на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) излезе од печат

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ: ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МОНОГРАФИЈАТА ЗА ИСТОРИСКАТА ПОСЕТА НА ПАПАТА ФРАНЦИСК

КОВЗРГ ја информира јавноста дека денес излезе од печат специјалното монографско издание „Историск

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВАНГЕЛСКО-ПРОТЕСТАНТСКАТА ИНИЦИЈАТИВА (ЕПИ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски, по повод Денот на протестантската реформација упати

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИТЕ: СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ НА КОВЗРГ СОТИРОВСКИ СО ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СВЕТС

Сотировски – Шеик Ал Исса : Преку отворена соработка и меѓусебно запознавање до силно глобално опш

Прочитај повеќе