Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Соопштенија

Соопштенија

ПОКАНА ЗА ПРОМОЦИЈАТА НА МОНОГРАФИЈАТА „ВОЗОБНОВИТЕЛОТ“

Ве покануваме на промоција на монографијата „Возобновителот“

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ НА ТОП ТЕМА ВО ДНЕВНИКОТ НА ТВ СИТЕЛ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во Дневникот на Сител ТВ.

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниц

Прочитај повеќе

ИЗГОТВЕНА ПРЕДЛОГ - СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ВЕРСКИОТ ТУРИЗАМ И ПОДДРШКА НА АКТИВНИТЕ МАНАСТИРИ (202

КОВЗРГ денес ја поднесе во Владина постапка за усвојување првата Стратегија за развој на верскиот т

Прочитај повеќе

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МОНОГРАФИЈАТА „ВОЗОБНОВИТЕЛОТ“

Во издание на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) излезе од печат

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ: ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ МОНОГРАФИЈАТА ЗА ИСТОРИСКАТА ПОСЕТА НА ПАПАТА ФРАНЦИСК

КОВЗРГ ја информира јавноста дека денес излезе од печат специјалното монографско издание „Историск

Прочитај повеќе